Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2014. december 27. 07:50 - Válasszunk

Réka és az eltűnt korbács esete

Este volt. Réka szobájában égett a villany, ő maga pedig egy kopottas laptop előtt ült. Bámulta a képernyőt, és gondolkodott. A karácsony végzetes csapást mért az amúgy is csak diákmunkával táplált bankszámlájára. A szilveszteri buli kimarad, hacsak nem állja a költségeket a Marci. Elkezdett gépelni. Majd rátenyerelt a backspace billentyűre. Ha az a mondat ott marad, egész évben hallgathatja a nyelvtannácikat, Az pedig sokak szerint a menstruációs panaszok és a rendszeres hátfájás után a harmadik legrosszabb dolog ami vele történhet.

- Mit csinálsz, már megint az előtt a gép előtt? - Hangzott el a kérdés a csukott szobaajtó túloldaláról

- Blogolok, anyu

- Micsodálsz? 

- Blogot írok... Tudod, a blog.hu-ra. 

- Hova?

- Az Indexre. Tudod, olyan oldalt mint a Kettős Mérce, a Válasszunk, vagy mondjuk a Comment.com

- A Comment.com jó, írnak benne a Való Világról. De te nem vagy újságíró, a rendőrtisztire jársz... 

Réka majdnem pontosított. Nemzeti Közszolgálati Egyetem... De inkább az érdemi kérdésre válaszolt gyorsan. 

- Anya, blogolni nem csak az újságírók szoktak. A Bea is blogol, gombákról, gombászásról, és havi 100.000 forintot keres vele.

Réka tudta, mi jön most. Hiszen a 100.000 forint nem sok, és nem azért megy valaki egyetemre, hogy ennyit keressen. Így gyorsan hozzá tette, "másodállásként, munka mellett". Abban reménykedett, hogy folytathatja az írást, Vagy leginkább elkezdheti. 

Azon járatta az agyát, mitől lesz az első post 18+ kategória. Mert oké: Sok olyan témáról akart írni ami, ha mást nem erőszakossága okán 18+-os történet, és akár az erotika is előkerülhet, de még a híres GTA: San Andreas sem "in medias rest" vezette elő az ilyen témákat, hanem csak egy BMX túrával. Pedig ahhoz a botrány után állítólag személyit is kértek. 

De bármennyire is nyomozni készült, és úgy gondolta a történetei majd izgalmasak lesznek, ő egy egyszerű diáklány volt. Nem voltak sem Hercule Poirothoz méltó történetei, sem ahhoz méltó bajusza. Igazból a haj, szemöldök, szempilla szentháromságon más szőrzet viselésének nem nagyon volt híve. Mitől lenne pont ő az érdekes, pont az ő történetei?

Persze adta magát a válasz: Egy biszexuális lány, aki a lányokat szereti jobban, és a kedvenc hobbija a szadomazo szex. Ebből még meg is lehetne az első 18+os post, ha az írás mellé képeket is kirak mondjuk a melleiről. A D kosár vonzaná a látogatókat. Csak az a gyanús, hogy azok nem olvasnák, és a hirdetésekre való kattintás helyett mással lennének elfoglalva. A 100.000 forint ebből a témából pedig máshogy jönne be, ami pedig nem illik a rendőri munkához.

Még akkor sem, ha vannak olyan játékos fogásai, amik miatt egyetlen gyanúsított sem panaszkodhat, és körülbelül annyira legálisak, mint Ötvös Csöpi módszerei. Ő pedig a Poirot regények mellett Ötvös Csöpi filmeken nevelkedett fel. Még vitorlázni is megtanult, igaz a kötelekkel és csomókkal kötött ismeretségét azóta máshol alkalmazza... És mondjuk a horgászbot horog és súly készletét sem azért fosztotta ki, amikor jutott rá némi keret, mert nagy pecás volna. Hanem mert... baromira jól álltak Beának.Meg talán neki is.

De most nem kellemes emlékek felidézésével, hanem az új nyomozós bloggal akart foglalkozni. Már majdnem elhessegette magától a túlzottan kellemes emlékeket és témákat, amikor eszébe jutott: A nyomozás, az indítékok elemzése nem csak nagy ügyekben érdekes. Hanem egy kisebb lopás ügyébe is. És emlékszik, egy ilyen esetre, egy bizonyos eltűnt korbács kapcsán.

Ott volt ő, Bea, Laura, Anna, Dóra és Peti. Hatukon kívül senki más nem lépett be a lakásba. Ő és Bea együtt voltak, Laura és Anna is egy párt alkotott, Dóra és Peti úgy szintén. Táncoltak, buliztak, míg a holmijuk az előszobában pihent. A buli végére viszont eltűnt egy szatyor, benne a korbács, amit Peti aznap vásárolt valamelyik szexshopban. Réka nem sokra tartotta az ilyen "Tesco gazdaságos korbácsokat", őt a keményebb játékok érdekelték. Ez még Beára is igaz volt, ugye ezért is fordultak elő még a horgászboltban is. Laura és Anna pedig... mondjuk úgy azért lettek villamosmérnökök, mert az árammal szeretnek játszani.

Dóra csomagok nélkül érkezett, így nem sok rejtekhely adódott nála egy korbács számára, Peti pedig miért is rejtette volna el a saját holmiját? Az ajtó pedig mindvégig zárva volt. 6 ember, egy zárt lakásban, az egyik elkövet valamit. Sok látható nyom nincs, tiszta Agatha Christie rejtély. És Bea ötlete a játékos vallatásra sem működhetett túl jól. Hiszen a buli résztvevői közül páran... mondjuk úgy, hogy a játék kedvéért is hazudnának, igyekeznének gyanúsnak látszani.

Átnézték persze Bea lakását, Laura és Anna táskáját, majd persze Rékáét is. Dóri apró táskájában el sem fért volna ilyesmi, de ragaszkodott hozzá, hogy azt is nézzük meg, és persze ragaszkodott a motozáshoz is. A testüregmotozás viszont elmaradt. És a korbács méreteit és a B kosárméretet összehasonlítva az is kizárható volt, hogy a melltartóba rejtette volna el Dóri a "kincset", így az általa felkínált egyéb szórakozás is. 

A korbács pedig biztos a lakásban volt. Hiszen Peti mindenkinek megmutatta. Neki viszont onnan kezdve tökéletes alibije volt, így ő biztosan nem rejthette el. A táskáját pedig számzár óvta, és senkinek sem kötötte a kombinációt az orrára. Réka azonban mégis csak ott sejtette a korbácsot. Még akkor is, ha a táska átkutatásának nem nagyon örült volna Peti.

- Peti, csak a te táskádban lehet az a korbács

- Az lehetetlen. Én nem voltam kinn az előszobában, a táska pedig zárva volt.

- De Dóri kileshette otthon a kódját, így ő kinyithatja

- És mi oka lenne neki ellopni a közös játékunkat? Meg az ilyesmit nem nagyon venné a kezébe...

- Nem is a korbácsot akarta megszerezni. Hanem a kis büntetést, amit a csínytevésért kap. És gondolj bele, ha nem csak a korbácsot tünteti el, hanem kiderül, hogy kileste a táskád kódját, és még minket is gyanúba kevert... Nos akkor sok büntetést kap. Akár tőlünk is... És a nyomozás alatt végig láttuk, hogy Dórit izgatná az ötlet, hogy lányokat is bevonj a fegyelmezésébe.

Réka nem akart túl explicit lenni, így úgy döntött elég a folytatásról annyit írnia, hogy Dórinak nem álltak igazán jól a horgok és kampók...

Baromira kevés visszatartó erővel bír a büntetés, ha a bűnt éppen a vonzó büntetés reményében követik el. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5perces.blog.hu/api/trackback/id/tr837012565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása